Drug of Choice

Drug of Choice

Drug of Choice

Met een term als NLP Drugs ontsnap je er niet aan om iets te zeggen over een NLP annex hypnose techniek die Drug of Choice heet. Wat je bij de Drug of Choice oefening doet, is onder hypnose het innemen van een genotmiddel herbeleven. Wat er dan in veel gevallen gebeurt, is dat het brein eenzelfde soort reactie geeft als wanneer iemand het genotmiddel daadwerkelijk heeft ingenomen. Wat je voelt is niet altijd even sterk en duurt zelden even lang, maar omdat Drug of Choice een vast onderdeel is van mijn NLP Master Practitioner opleiding heb ik er veel ervaring mee.

Drug of Choice werkt prima bij de meeste genotmiddelen maar niet bij alle genotmiddelen. Ook geldt bij de Drug of Choice oefening: geniet, maar met mate. Zo heb ik in de praktijk meegemaakt dat iemand bij het zoveelste hypnotische biertje lijk bleek en misselijk werd. Tegelijkertijd kan het dronken, stoned of high gevoel tot wel een uur aanhouden.

De vraag is of Drug of Choice handig is bij verslaafden. Dit hangt van de specifieke omstandigheden van de verslaafde af. Bij sommige verslaafden geeft het herbeleven van het lekkere aspect van hun verslaving een te groot risico dat zij het fysieke genotmiddel weer tot zich willen nemen. Bij andere verslaafden ligt dit anders. Zij kunnen juist gemakkelijker van de fysieke middelen afblijven omdat zij een alternatieve, veel gezondere manier hebben gevonden om een vergelijkbaar gevoel te krijgen met de Drug of Choice hypnose oefening.

Wanneer je meer wilt weten over hoe de Drug of Choice hypnose oefening in zijn werk gaat, schaf dan mijn Hypnotiseren Kan Je Leren DVD aan waar een van de allerbeste demonstraties van de Drug of Choice oefening op staat. Om begrijpelijke redenen kan ik die oefening niet zo maar en public laten zien, vandaar de volgende, ook indrukwekkende, hypnose oefening van de Hypnotiseren Kan Je Leren DVD:

Meer informatie over de andere onderwerpen van deze hypnose DVD vind je hier: de Hypnotiseren Kan Je Leren DVD of je bestelt hem rechtstreeks via de onderstaande button.