Gratis hulp verslaafden

Gratis Hulp Verslaafden

Gratis Hulp Verslaafden

Omdat dit nog een experiment is om te zien hoeveel vraag er is naar gratis hulp voor verslaafden, is er nog geen speciaal op verslaafden gericht rapport met alle relevante NLP technieken. Maar gelukkig zijn de mensen van Zakelijk NLP zo goed geweest om hun rapport over het aanpakken van stress gratis ter beschikking te stellen. Denk maar zo: een redelijk aantal gestresste managers zijn ook verslaafd. Het aanpakken van negativiteit begint bij het aanpakken van stress. Dat geldt zowel voor managers als voor verslaafden! Wanneer we heel veel likes krijgen op deze pagina, dan maken we een rapport dat helemaal is toegespitst is op verslaafden.

In dit gratis rapport leer je de volgende vier zaken:

  1. hoe stop je negatieve gevoelens en vervang je die door krachtige goede gevoelens;
  2. hoe neutraliseer je nare herinneringen;
  3. hoe neem je zorgen over de toekomst weg en krijg je weer een zorgeloze toekomst;
  4. hoe stop je met piekeren.

Het is namelijk een stuk gemakkelijker van genotmiddelen af te blijven wanneer je de volgende vier zaken op orde hebt:

  1. je voelt je goed;
  2. je hebt alleen herinneringen waar je je goed van gaat voelen;
  3. je hebt een prachtige toekomst voor je;
  4. je denkt positief.

Alle andere manieren om te stoppen met je verslaving werken een stuk beter wanneer je deze vier zaken op orde hebt. Het onderstaande gratis rapport is een eerste stap op weg om dit voor elkaar te krijgen:

Nadat je dit rapport hebt gelezen is de volgende stap het doen van de NLP Test. Met de NLP Test test je hoe goed NLP in jouw brein werkt. Je maakt dan ook meteen kennis met de lokale NLP coach waar je eventueel verder mee aan de slag kan gaan om ervoor te zorgen dat je over je verslaving heen komt. Het tarief voor de NLP Test is zeer voordelig: slechts 25,- euro en je krijgt dan de Leer Je Goed Voelen CD ter waarde van 24,95 er gratis bij.